Питання в тому, де рвоне раніше – кремлівський пропагандист заявив, що РФ перебуває на межі катастрофи

Російський пропагандист Олександр Горний, який у 2014 році вихваляв РФ і розповідав, як добре живе анексований Крим без України, повідомив про сильне напруження у суспільстві країни-агресора.

Росія

Росія. Фото – uz.sputniknews.ru

На своїй Facebook-сторінці рупор путінського режиму раптово заговорив про великі проблеми та катастрофу, яка назріває в Російській Федерації, інформує «НБН».

За словами Горного, тривожність панує не лише у російській глибинці, а вже й у столиці. Він зазначив, що в Москві переважають погані настрої, оскільки містяни звикли до зрозумілого та зручного життя, а зараз їхня зона комфорту зруйнована.

Жителі столиці незадоволені відсутністю перспектив, просіданням доходів та потоком поганих новин. Пропагандист зізнався, що всі його знайомі роздратовані через нинішні реалії та невизначеність. Москвичі не можуть будувати плани на майбутнє та бояться за своїх дітей.

Горний додав, що не всі готові та не всі хочуть «йти строєм під барабанний бій», розуміючи, що відбувається. Він додав, що як завжди «верхівка щось мутить», а пожинати плоди її дій традиційно буде народ.

Рупор путінського режиму переконаний, що РФ незабаром спіткає катастрофа, яка торкнеться соціального та економічного життя країни. На його думку, питання полягає в тому, де «рвоне раніше» і «де трісне».

Нагадаємо, що пропагандист RT зганьбився, видаючи себе за іноземного кореспондента. Псевдожурналіст видав себе під час обстрілу.

Exit mobile version