Мобілізація в Росії: громадяни РФ почали отримувати повістки «з майбутнього»

Незважаючи на те, що в Москві прозвітували про завершення мобілізації – це лише початок набору солдатів до армії Путіна. Після осіннього призову на росіян чекає нова хвиля.

Мобілізація в Росії

Мобілізація в Росії. Фото – m.pln24.ru

Президент-агресор Володимир Путін невипадково відмовився підписувати указ про закінчення мобілізаційних заходів, оскільки російське керівництво готується поповнювати ряди окупантів, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

Видання РФ повідомляють, що нова хвиля мобілізації розпочнеться після «емоційного розвантаження населення» під час новорічних свят, зокрема деякі росіяни отримали повістки «з майбутнього».

У Нижньому Новгороді, незважаючи на бронь, 28-річний «айтішник» отримав у військкоматі повістку, згідно з якою йому потрібно з’явитися в установі 30 березня 2023 року.

У перший місяць весни наступного року сказали прийти у військкомат й чиновнику одного з департаментів адміністрації Новгородської області.

Також у другу хвилю мобілізаційних заходів у новому році мають намір забрати екс-розвідника РФ, який також отримав повістку «з майбутнього».

Нагадаємо, що військовий експерт розповів про особливість нової хвилі мобілізації росіян на війну проти України з 1 листопада.

Exit mobile version