У Соловйова закликали Кремль подумати про захоплення Казахстану та Туркменістану: пропагандист пояснив, навіщо Росії ці країни

Директор Центру вивчення країн Близького Сходу та Центральної Азії Семен Багдасаров закликав російське керівництво звернути увагу на Казахстан та Туркменістан.

Пропагандистська програма «Соловйов Live»

Пропагандистська програма «Соловйов Live». Фото – amp.vesti.ru

В ефірі пропагандистської програми «Соловйов Live» Багдасаров заговорив про військову присутність Російської Федерації в Казахстані та Туркменістані, оскільки вони мають великі запаси нафти, інформує «НБН».

Відповідний фрагмент ефіру опублікував Telegram-канал «Україна 365». За словами пропагандиста, у країнах Центральної Азії є запаси не тільки природного газу, а й «чорного золота», тому Москві варто звернути на них увагу і подумати, чи потрібно Росії це викопне паливо і в якому обсязі.

Також Багдасаров зазначив, що Кремль повинен зрозуміти, чи є інтерес до Центральної та Середньої Азії з боку Сполучених Штатів Америки та Китаю, і чи хочуть Вашингтон та Пекін щось отримати з цих регіонів.

Як повідомлялося раніше, пропагандист RT зганьбився, намагаючись видати себе в ефірі за іноземного журналіста. Рупор путінського режиму зміг «згадати» російську мову під час обстрілу.

Exit mobile version