Президент Росії Путін закликав наростити військове виробництво для війни в Україні

Очевидно, російський диктатор не залишає планів продовжувати свої злочинні військові дії проти українського народу. Про це свідчить його вказівка збільшити виробництво та постачання військової продукції, яка потрібна загарбникам для ведення війни проти Української держави.

Володимир Путін

Путін про держінтереси РФ. Фото - gazeta.ru

Як повідомляє «НБН» із посиланням на російський «Інтерфакс», Путін заявив про це під час заходу до 15-річчя державної корпорації «Ростех».

У своїй заяві, спрямованій до державного підприємства «Ростех», російський диктатор зазначив:

«Потрібно наростити виробництво та постачання з усіх видів номенклатури затребуваної продукції. Державні цільові завдання слід виконувати чітко, якісно, ​​а також суворо у встановлені терміни».

При цьому він додав, що головним завданням на сьогодні є те, щоб забезпечити потреби російських військ у повному обсязі.

«Передусім завдання номер один, це забезпечення частин та підрозділів, які задіяні у проведенні «СВО» на території України», – підкреслив глава Кремля.

Нагадаємо, раніше розвідка Естонії спрогнозувала, що Росія здійснюватиме нові масовані ракетні атаки територією України вже цієї весни.

Exit mobile version