Вибух на російській базі стратегічної авіації “Енгельс”: у Мережі показали, як виглядає аеродром (ВІДЕО)

Інцидент, який стався вчора на російській базі стратегічної авіації «Енгельс» у Саратовській області, напевно, нікого не залишив байдужим. І тепер дуже цікаво подивитися, що сталося на військовому аеродромі в Росії.

Військовий аеродром

Вид аеродрому після вибуху. Фото - 24tv.ua

Як повідомляє «НБН», журналіст Марк Кутов, який працює в російській редакції «Радіо Свободи», оприлюднив у Мережі супутникові знімки, які показують, що на військовій базі «Енгельс» (Росія) гасили бомбардувальник.

Зокрема, Крутов оприлюднив знімки аеродрому в Енгельсі 4 та 6 грудня 2022 року. На снімках від шостого грудня видно кілька пожежних машин, а також сліди від піни поряд із бомбардувальником Ту-95.

Також фото з військового аеродрому РФ, де стався інцидент, оприлюднили журналісти «Схем». Вони показали, як виглядала авіабаза росіян «Енегельс-2» у Саратовській області після вибуху, який стався 5 грудня.

На знімку за шосте грудня, зробленому о 09:00, видно скупчення пожежних машин, а також один із літаків Ту-95, ймовірно, пошкоджено.

Для порівняння на зроблених четвертого грудня знімках можна побачити, яка там була авіація раніше.

Нагадаємо, вчора, п’ятого грудня, країна-агресор Російська Федерація завдала восьмого масованого ракетного удару по території України.

Exit mobile version