Скабєєва побачила загрозу для Росії в українських біженцях: чого побоюється пропагандистка

Рупори Кремля почали просувати новий наратив про загрозу для росіян від етнічних українців та біженців. Пропагандисти закликали громадян РФ не недооцінювати цю небезпеку.

Пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов

Пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов. Фото – liveinternet.ru

В ефірі пропагандистського ток-шоу «60 хвилин» генерал-лейтенант запасу Євген Бужинський припустив, що на території Російської Федерації є багато людей, які симпатизують Україні. За його словами, це навіть не десятки та не сотні етнічних українців, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал Obozrevatel.ua.

Ведуча програми Ольга Скабєєва зазначила, що серед українських біженців, які перебувають на території країни-агресора, можуть знайтися люди, здатні влаштувати диверсії.

Таким чином рупори путінського режиму почали налаштовувати російське населення проти тих, хто має українське коріння, і проти українських переселенців, які були змушені виїхати з окупованих територій, де йдуть бойові дії, до РФ.

Нагадаємо, що раніше Скабєєва в ефірі припустила, що Росія може зазнати поразки у війні і почала лякати росіян судом у Гаазі.

Exit mobile version