В ефірі «НТВ» визнали, що жителів «республік» Донбасу після «приєднання» до Росії нічого хорошого не чекає

В ефірі програми «Місце зустрічі» на російському пропагандистському каналі «НТВ» рупори путінського режиму визнали, що країна-агресор дурить жителів ОРДЛО.

Окупований Донецьк

Окупований Донецьк. Фото – ria.ru

Український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі опублікував фрагмент ефіру програми «Місце зустрічі», де пропагандисти обговорюють перспективи «народних республік» Донбасу у складі РФ, інформує «НБН».

Запрошений «експерт» у студії розповів, що він був на Донбасі та знає, що у місцевого населення завищені очікування від «приєднання» до Росії, оскільки їм обіцяють підвищення пенсій та зарплат утричі.

«Але мине місяць, цього не буде, і що тоді робити?» – поцікавився «експерт».

Казанський звернув увагу на те, що рупори путінського режиму відкрито говорять жителям окупованих територій Донецької та Луганської областей, щоб вони не розраховували на хороше життя в РФ.

Журналіст нагадав, що він ще у 2014 році говорив про те, що Кремль обманює населення захопленого Донбасу розмовами про сите життя у складі країни-агресора.

Навіть якщо Москва вирішить анексувати ці території, дива для місцевих жителів не станеться, вони, як і раніше, житимуть у злиднях, оскільки «русский мир» ще нікуди не приніс процвітання. Наразі це почали визнавати самі росіяни.

Раніше психолог пояснив, чому російські пропагандисти раптово заговорили про суд у Гаазі над Росією за розв’язану війну в Україні.

Exit mobile version