Та дорога йде в пекло – Симоньян в ефірі у Соловйова розповіла, куди збирається разом із Путіним

Рупор кремлівського режиму, головний редактор телеканалу RT Маргарита Симоньян повторила слова президента-агресора Володимира Путіна, спробувавши переконати росіян, що їхня країна рухається в правильному напрямку.

Маргарита Симоньян

Маргарита Симоньян. Фото – ria.ru

Псевдожурналістка Маргарита Симоньян після того, як Путін особисто нагородив її орденом, прийшла до студії пропагандиста Володимира Соловйова, де почала хвалити політику Кремля, інформує «НБН» з посиланням на «Патріот Донбасу».

Рупор путінського режиму з телеекранів почала розповідати росіянам про те, що їхня країна воює з усім світом, який «пішов ліворуч», у той час, як РФ «пішла праворуч».

За словами пропагандистки, зараз на Росію нібито дивиться весь світ та розмірковує, куди йти. Вона додала, що не хоче «йти ліворуч», оскільки там «геєнна вогненна».

«Та дорога йде до пекла, а ми, як було сказано Володимиром Володимировичем, збираємось до раю», – похвалила псевдожурналістка політику диктатора.

Нагадаємо, що пропагандистка Ольга Скабєєва почала просувати наратив про загрозу для жителів РФ з боку українських біженців.

Exit mobile version