Путін особисто відреагував на постачання ЗРК Patriot Україні

Звісно ж, новина про постачання Сполученими Штатами Америки зенітних ракетних комплексів Patriot Українській державі не могла не зачепити Путіна «за живе». У результаті російський диктатор наважився прокоментувати цю важливу для перемоги нашої країни над російськими загарбниками подію.

Путін

Путін чудово розуміє, що у Росії великі проблеми. Фото з відкритих джерел

Як інформує «НБН» з посиланням на РІА «Новости», президент Росії, який розпочав злочинну війну проти українського народу, Володимир Путін прокоментував постачання потреб Збройних сил України зенітно-ракетні комплекси Patriot.

Дослівно із заяви Путіна:

“Усі ті, хто протистоять нам, виходять із того, що це нібито зброя оборонного характеру. Ну добре, ми просто це матимемо на увазі. Та й протиотрута завжди знайдеться. Як наслідок, ті, хто це роблять – все це дарма. Адже це лише затягує конфлікт. Не більше того”.

Нагадаємо, раніше вчора Володимир Зеленський відвідав США, де зустрівся особисто з Байденом та виступив перед Конгресом Сполучених Штатів Америки. Однією з найважливіших подій згаданих зустрічей стала передача Українській державі важливої військової допомоги, у тому числі ЗРК Patriot.

Exit mobile version