У Міноборони РФ озвучили кількість загиблих російських військових через вибухи на аеродромі «Енгельс»

В оборонному відомстві країни-окупанта Російської Федерації прокоментували інцидент, що стався вночі, 26 грудня, на аеродромі стратегічної авіації «Енгельс», що на Саратовщині. Зокрема, у Міноборони розповіли, скільки російських військових загинули внаслідок вибухів.

Вибухи

В результаті атаки БПЛА України загинули військові РФ. Фото - rbc.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на заяву Міноборони Росії, вибухи на військовому аеродромі в Саратовській області сталися через збитки системами ППО РФ українського безпілотного літального апарату. Але внаслідок падіння уламків не обійшлося без жертв серед російських військовослужбовців.

За даними відомства, на аеродромі «Енгельс» внаслідок надзвичайної події загинули троє військовослужбовців армії Росії.

У Міністерстві оборони Росії додали, що у понеділок, 26 грудня, засоби протиповітряної оборони РФ «збили на малій висоті під час підльоту до військового аеродрому «Енгельс» БПЛА сил України».

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

«Внаслідок падіння уламків збитого безпілотника троє російських військовослужбовців, які перебували на аеродромі, отримали поранення, несумісні з життям».

У той же час в оборонному відомстві Росії додали, що літаки ВКС РФ при цьому не постраждали. Також Міноборони не опублікувало жодної фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше сьогодні ми вже писали про те, що на аеродромі стратегічної авіації ВКС РФ у Саратовській області пролунали вибухи.

Exit mobile version