Це ще не кінець – Столтенберг закликав готуватися до довгострокових наступів Росії

Держава-окупант Російська Федерація не змінила своєї мети у загарбницькій війні проти Української держави. Саме тому потрібно бути готовими до ймовірних довгострокових ворожих наслідків.

Єнс Столтенберг

Столтенберг про війну РФ проти України. Фото - slovoidilo.ua

Як інформує “НБН” з посиланням на “РБК-Україна“, таку думку озвучив генеральний секретар Організації Північноатлантичного договору Єнс Столтенберг в інтерв’ю DPA.

За словами генсека НАТО, зараз немає жодних ознак того, що диктатор РФ Путін змінив спільну мету щодо війни проти Української держави. Точніше, він також прагне отримати контроль над країною. Зокрема тому свідчить те, що РФ мобілізувала багато нових військ, зокрема й навчених воювати.

Дослівно із заяви Столтенберга:

«Вони показали свою готовність зазнавати величезних втрат. Крім того, вони звертаються до інших авторитарних режимів, у тому числі й до Ірану, щоб отримати ще більше боєприпасів та зброї. Це ще далеко не кінець. Адже війни непередбачувані, проте нам необхідно готуватись до довгострокових та нових наступів з боку Російської Федерації. Ми не повинні недооцінювати Росію».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що раніше Столтенберг попередив про підготовку Росії до нового наступу на Україну.

Exit mobile version