У Німеччині заявили, що Шольц продовжить дзвонити у Кремль, незважаючи на відсутність результату розмов із Путіним

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц продовжить дзвонити кремлівському диктатору Володимиру Путіну, незважаючи на те, що немає жодних результатів від цих розмов. Про це заявив речник парламенту Штеффен Гебештрайт.

Олаф Шольц

Фото – epa.eu

У середу, 22 лютого, на брифінгу речник федерального парламенту ФРН заявив, що канцлер продовжить дзвонити у Кремль, незважаючи на відсутність результатів переговорів з російським президентом-агресором.

Про це інформує «НБН» із посиланням на «Укрінформ».

За словами Гебештрайта, Шольц та уряд переконані, що важливо залишатися в контакті з Путіним. Незважаючи на те, що Берлін не бачить бажання диктатора припинити війну в Україні, «є правильним час від часу дзвонити у Москву».

Спікер німецького парламенту додав, що здійснювати дзвінки у Кремль варто навіть за відсутності результатів розмов та різниці принципових позицій щодо війни.

Також представник Берліна прокоментував послання Путіна до Федеральних зборів РФ. Він зазначив, що в Німеччині почули те саме, що диктатор говорить місяцями й тижнями. Як зазначив Шольц, російський лідер «рухається шляхом, який дуже пригнічує».

Раніше федеральний канцлер закликав готуватися до затяжної війни в Україні.

Exit mobile version