План Путіна на 24 лютого: Піонтковський озвучив можливий сценарій, який приготував Кремль

Загарбники РФ сконцентрували на кордоні з Українською державою практично всю авіацію. Це близько вісімдесяти відсотків військово-повітряного парку. Агресор може мати у планах використовувати цю військову техніку на річницю повномасштабного вторгнення в Україну.

Андрій Піонтковський

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, свою думку про те, на що хоче чи хотів піти Путін на річницю вторгнення, розповів в інтерв’ю «24 каналу» російський опозиціонер, публіцист Андрій Піонтковський.

Плани Кремля на 24 лютого 2023 року

Так, російський публіцист спрогнозував, що Росія могла б мати у своїх планах на річницю повномасштабного вторгнення відправити в атаку кілька хвиль літаків. Перша хвиля їх – це фактично смертники. За словами Піонтковського, вони мають йти на системи протиповітряної оборони України, щоби виявити їх.

У той же час друга половина пілотів, за його словами, має за допомогою отриманих координат ліквідувати українську систему ППО. А фінальною метою РФ могло бути досягнення такої ж переваги в повітрі, як це було в Сирії. Хоча тоді перевага росіян полягала в тому, що повстанці не мали літаків і держава-агресор безжально знищувала цілі міста.

«Саме це планувалося. Однак я маю прогноз, що нічого з цього не станеться», – наголосив Андрій Піонтковський.

Повне інтерв’ю російського публіциста Піонтковського ви можете переглянути в опублікованому відео:

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як політолог Вадим Карасьов прокоментував візит Байдена до Києва.

Exit mobile version