Вчив, як виживати під санкціями: Путін вперше з початку повномасштабної війни зустрівся з бізнесменами РФ

Вперше за рік повномасштабної війни кремлівський диктатор Володимир Путін зустрівся з російськими підприємцями. Президент-агресор розповів їм, як і де потрібно вести бізнес.

Володимир Путін

Фото – novoeizdanie.com

У четвер, 16 березня, російський лідер вперше з початку повномасштабної війни в Україні зустрівся із найбільшими бізнесменами країни-агресора, які практично всі потрапили під санкційний удар із лютого 2022 року.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на російське видання Meduza.

Глава Кремля намагався переконати підприємців, що нібито в рідній країні краще і надійніше вести бізнес, а європейські країни самі покарали себе, коли ввели санкції проти РФ.

Путін закликав мільярдерів перешкодити «спробам Заходу» розвалити економіку держави-терориста, роблячи інвестиції у вітчизняні виробничі потужності, підприємства та нові технології. Диктатор переконаний, що у країні відкриваються «величезні можливості» для будь-якого бізнесу.

Президент-агресор назвав підприємців, які не втекли з РФ, «розумнішими, енергійнішими, ефективнішими» за тих, хто залишив країну. Глава Кремля переконаний, що вони зможуть оперативно переорієнтувати економіку на держави, які не ввели антиросійські санкції.

Нагадаємо, Путін висловився про вибух на «Північному потоці», назвавши винних в інциденті з газопроводом.

Exit mobile version