Візит Зеленського у Бахмут: Скабєєва дивується, як президент потрапив у місто по «дорозі смерті»

Рупор путінського режиму Ольга Скабєєва обурена тим, що український президент Володимир Зеленський вчергове 22 березня побував у найгарячішій точці фронту – місті Бахмут Донецької області.

Ольга Скабєєва

Фото – championat.com

В ефірі пропагандистського ток-шоу «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» ведуча Ольга Скабєєва обговорювала поїздку українського лідера до Бахмута, який путінські окупаційні сили не можуть захопити вже 9 місяців, інформує «НБН».

Псевдожурналістка здивувалася, що Зеленський зміг потрапити до міста, проїхавши «дорогою смерті», яку російські загарбники контролюють за допомогою артилерійського вогню.

Пропагандистка поцікавилася у гостя програми, який перебуває в ОРДЛО, про те, що відбувається у місті. Рупор Кремля озвучила дві версії подій: або глава України не їздив до Бахмута насправді, або артилеристи ЗС РФ не контролюють «дорогу смерті».

Проте співрозмовник Скабєєвої заявив, що не знає точну обстановку у місті, при цьому висловив упевненість, що там «щось відбувається точно».

Раніше в ефірі російського телебачення активно обговорювали ордер гаазького суду на арешт Путіна. Пропагандистка Маргарита Симоньян розповіла, що зробить РФ із країною, яка затримає главу Кремля.

Exit mobile version