Путін озвучив винних у вибухах у Росії та на окупованих територіях України

Российский лидер ВРосійський лідер Володимир Путін зробив заяву щодо того, хто був задіяний у підготовках диверсій і терористичних актів на території Російської Федерації та окупованої частини України.ладимир Путин сделал заявление относительно того, кто был задействован в подготовках диверсий и террористических актов на территории Российской Федерации и оккупированной части Украины.

Володимир Путін

Фото - rbk.ru

Як інформує “НБН” з посиланням на “Крим.Реалії“, за словами очільника Кремля, у цьому були задіяний потенціал третіх західних країн, а також їхні спецслужби.

Згідно зі словами російського президента, “проти журналістів, органів влади, а також громадських діячів і правоохоронців постійно влаштовуються теракти”. При цьому він не навів жодного конкретного прикладу. 

Як відомо, Володимир Путін виступив на засіданні Радбезу Росії, яке було присвячене забезпеченню безпеки на українських територіях, про анексію яких Росія оголосила у вересні минулого року. При цьому Путін заявив, що ситуація там є досить складною. Також він звернувся із закликом до правоохоронних органів “робити все по-максимуму” для забезпечення безпеки. У засіданні брали участь призначені Кремлем голови російських окупаційних адміністрацій у чотирьох областях Української держави.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про намір Путіна провести засідання Радбезу РФ.

Exit mobile version