Скабєєва злякалася майбутнього контрнаступу ЗСУ: пропагандистці стало «тривожно» за Крим

Рупор путінського режиму Ольга Скабєєва в ефірі російського телебачення почала панікувати через контрнаступ українських військ, який навіть ще не розпочався. Особливо пропагандистка переймається долею тимчасово окупованого Кримського півострова.

Ольга Скабєєва

Фото – lenta.ru

В ефірі пропагандистського шоу «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» його ведуча Ольга Скабєєва, яка раніше мріяла про захоплення Києва за три дні, запанікувала через майбутній контрнаступ ЗСУ, інформує «НБН».

Псевдожурналістка поцікавилася у «військового кореспондента», чи усвідомлюють російські війська наслідки майбутньої масштабної військової операції армії України. Вона зізналася, що їй «особливо тривожно за Крим».

Звертаючись до «військора», рупор путінського режиму запитала, що РФ знає про весняну контратаку ЗСУ і як ставитися до заяви держсекретаря США Ентоні Блінкена про те, що українці підуть у контрнаступ і Америка не залишиться осторонь.

На нервові крики Скабєєвої «кореспондент» відповів, що росіянам потрібно дуже серйозно ставитись до того, що зараз відбувається на фронті в Україні.

Раніше пропагандистка в ефірі росТВ обурилася візитом Зеленського у Бахмут. Псевдожурналістка не розуміє, як український лідер потрапив у найгарячішу точку фронту «дорогою смерті», яка контролюється окупантами.

Exit mobile version