Сидів на підлозі та істерично плакав: ЗМІ повідомили подробиці про новий курс лікування Путіна

Кремлівський диктатор Володимир Путін проходить новий курс лікування від онкології, який погано позначається на його психічному стані. Заміна препаратів обернулася нервовим зривом російського лідера.

Володимир Путін

Фото – svoboda.org

Британське видання The Daily Mirror, посилаючись на неназвані джерела в Росії, пише, що стан здоров’я президента-агресора останнім часом значно погіршився, інформує «НБН».

Журналісти зазначають, що Путіну замінили ліки від онкології, після чого він мав нервовий зрив 18 квітня. Близько 21:00 охорона почула дивні звуки з кімнати, де знаходився російський лідер.

Охоронці стукали у двері, проте глава РФ не відреагував, тому почали виламувати їх, викликавши чергових лікарів. Потрапивши до кімнати, вони побачили, що диктатор сидів на підлозі біля дивана, одягнений у білу мокру футболку, яку, мабуть, намагався зняти, на нозі була чорна шкарпетка. Поруч лежав порваний підгузок, яким президент-агресор останнім часом часто користується.

За словами джерел, лідер росіян, сидячи на підлозі істерично плакав, тож медики ввели йому «антипсихотичний препарат». Потім стан Путіна стабілізувався, його помили, перевдягнули і поклали спати.

Раніше ЗМІ розповіли, як змінилося обличчя диктатора через важку хворобу.

Exit mobile version