Лавров озвучив мету злочинних військових дій Росії в Україні

Глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров озвучив мету так званої "спеціальної військової операції", яку путінський режим проводить на території України.

Сергій Лавров

Фото - rbc.ru

Як інформує “НБН” із посиланням на “УНІАН“, за словами Сергія Лаврова, які він озвучив під час свого виступу на Радбезі ООН, метою російської “спецоперації” є усунення загрози, яку нібито протягом багатьох років створює НАТО, від кордону країни-агресора Росії.

Дослівно із заяви Лаврова:

Усунути загрози нашій безпеці, які створювалися НАТОвцями протягом багатьох років. Причому, створювалися вони безпосередньо на наших кордонах. Також метою “СВО” є захист людей, які були позбавлені проголошеними багатосторонніми конвенціями прав, захисту від їхніх публічно заявлених “київським режимом” прямих загроз винищення, а також вигнання з територій, де століттями жили їхні предки. Ми сказали чесно, за кого і за що ми воюємо.  

Нагадаємо, раніше ми писали про реакцію Лаврова на заборону США для російських журналістів супроводжувати главу МЗС РФ, який прямував на засідання генасамблеї ООН.

Exit mobile version