Велика зарплатня та 45-денна відпустка: як Міноборони РФ намагається вербувати ув’язнених

В одному з російських телеграм-каналів була опублікована інформація щодо того, що в Міноборони РФ обіцяють ув'язненим, які вступають до лав армії Росії.

Окупанти

Фото - Lowy Institute

Про це інформує “НБН” із посиланням на російський телеграм-канал “ВЧК-ОГПУ“.

Так, у джерелі розповіли про те, що Міністерство оборони Російської Федерації активно продовжує набирати ув’язнених до лав армії РФ. Відомо, що 19 квітня співробітники однієї з виправних колоній РФ масово провели бесіди з ув’язненими щодо бажання завербуватися для участі у війні проти України.

У ході цього співробітники Міністерства оборони Росії обіцяють зекам гарні умови, а також військові звання як у звичайних бійців ЗС РФ, а не як у представників ПВК “Вагнер”.

Відомо, що ув’язненим пообіцяли заробітні плати розмірів 240 тисяч рублів на місяць. У разі поранення “боєць” може отримати виплату розмірів 300 тисяч рублів, а у разі загибелі компенсацію 13 мільйонів рублів отримає його сім’я. Крім того, ув’язненим також обіцяють відпустку на 45 днів кожні півроку.

З джерела стало відомо, що велика кількість зеків були згодні вступити до лав військ, оскільки вважають такі умови дуже хорошими.

Слід нагадати, що раніше ми писали про вибухи в окупованому Севастополі.

Exit mobile version