Трамп відзначився черговими заявами про війну в Україні: чим незадоволений екс-президент США

45-й президент США Дональд Трамп висловився про надання військової допомоги Україні Вашингтоном. Крім того, скандальний політик відмовився називати кремлівського диктатора Володимира Путіна військовим злочинцем.

Дональд Трамп

Фото – rbc.ru

Під час спілкування з виборцями на заході в Нью-Гемпширі Трамп, який має намір знову отримати президентське крісло наступного року, висловився про надання США військової допомоги Україні.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на CNN.

За словами скандального політика, якщо він переможе на президентських виборах, він не зобов’язуватиметься надавати військову допомогу Україні. Колишній президент США вважає, що Вашингтон роздає надто багато озброєння і нібито через це країна не залишила боєприпасів для себе. Він хоче, щоб європейські країни виділили більше грошей.

Крім того, на зустрічі з виборцями у Манчестері Трамп відмовився називати главу Кремля військовим злочинцем. Колишній американський лідер переконаний, що «це можна обговорити набагато пізніше», щоб не ускладнювати укладення угоди.

Також 45-й президент США не відповів прямо на запитання, чи хоче він перемоги України у війні з РФ, заявивши, що хоче, щоб українці та росіяни припинили вмирати.

Зазначимо, що раніше Трамп звинуватив у некомпетентності главу США Джо Байдена та вкотре пообіцяв закінчити російсько-українську війну за день.

Exit mobile version