Лавров поскаржився, що Захід націлився «добити» РФ: які плани партнерів України обурюють Москву

Глава Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров поскаржився на те, що західні країни мають намір «добити» його державу та пригрозив їм «відповіддю» за надання військової допомоги Україні.

Сергій Лавров

Фото – rbc.ru

В інтерв’ю пропагандистському телеканалу «Царьград» глава зовнішньополітичного відомства країни-агресора поскаржився, що Захід «нагнітає» ситуацію в Україні, щоб «добити» РФ, інформує «НБН».

За словами російського дипломата, західні лідери «з піною біля рота повторюють закляття» про надання більшої військової допомоги сусідній державі.

Лавров зазначив, що Москву обурює отримання Україною далекобійних ракет та перспектива передачі їй сучасних винищувачів у найближчому майбутньому. Також не тішать російське керівництво заклики на Заході «добити» агресивну країну.

Глава МЗС РФ заявив, що, якщо західні політики «задирають планку» у протистоянні з Росією, вони «мають очікувати відповідної реакції» відповідно до «законів фізики та воєнного часу».

Раніше у Кремлі відреагували на наміри Великобританії надати Україні новий пакет військової допомоги. Спікер Путіна Дмитро Пєсков пригрозив «наслідками» постачання зброї ЗСУ.

Exit mobile version