Собчак прокоментувала «вибуховий» ранок у Москві: «опозиціонерка» показала емоційну переписку з другом

Скандальна блогерка, псевдожурналістка та телеведуча Ксенія Собчак заявила, що «не рада» вибухам у російській столиці, які пролунали вранці 30 травня. «Опозиціонерка» показала діалог з другом, який повідомив їй про «бавовну».

Ксенія Собчак

Фото – rbc.ru

Собчак у своєму Telegram-каналі поскаржилася на те, що невідомі дрони атакували Москву та передмістя, показавши переписку з другом, який злякався вибухів. Псевдожурналістка наголосила, що вона «не рада» жодним безпілотникам ні в столиці РФ, ні в Києві, інформує «НБН».

У діалозі з другом «опозиціонерка» емоційно з використанням нецензурної лексики відреагувала на повідомлення про «бавовну» поблизу Москви.

Співрозмовник скандальної телеведучої зізнався, що почув звуки сильних вибухів і бачив дим, який, як йому здалося, «стояв грибом». Він припустив, що протиповітряна оборона має відбити атаку, додавши, що «щось може пролетіти». Друг Собчак зізнався, що пережив «нові відчуття».

Зазначимо, що в оборонному відомстві Російської Федерації вже відзвітували про нібито ліквідацію всіх БПЛА, які вранці атакували столицю та її передмістя.

Exit mobile version