Глава Пентагону зробив важливу заяву про втрати ЗСУ в техніці

Глава американського оборонного відомства Ллойд Остін зробив заяву про втрати Збройних сил України у військовій техніці. Також він розповів про кількість озброєння, яке на сьогоднішній день ще має країна.

Ллойд Остін

Фото - lb.ua

Як інформує “НБН” з посиланням на “ЄП“, глава Пентагону визнав, що Україна дійсно має втрати в техніці на полі бою в рамках контрнаступу ЗСУ, який нещодавно стартував. Однак, згідно із заявою Остіна, для продовження війни українські захисники мають достатню кількість оснащення.

Він зазначив, що на війні неможливо уникнути пошкоджень техніки з обох сторін. Але важливо те, що Україна має можливості відновлювати пошкоджену техніку, де це можливо, ремонтувати її, а після цього вона повертається на поле бою.

Крім того, за підсумками засідання “Рамштайн”, він додав, що надалі також спостерігатиметься пошкодження техніки на полі бою. На його думку, російська сторона показує всім одні й ті самі бойові машини по тисячі разів з десяти різних кутів. Але українці, як він підсумував, досі мають чимало бойової сили. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про успіх контрнаступу ЗСУ.

Exit mobile version