У Європі може спалахнути нова війна: ЗМІ попередили країну ЄС про атаку з боку РФ

Західні журналісти попереджають про можливість нової збройної агресії Російської Федерації в Європі, незважаючи на те, що держава-терорист продовжує вести війну проти України.

Російські окупанти

Фото – ap.org

Шведське видання SVT пише, що у країни-агресора залишаються ресурси для початку нової агресії у Європі. Зокрема, журналісти стверджують, що Російська Федерація може атакувати Швецію, інформує «НБН».

Автори матеріалу посилаються на джерела, які заявляють, що країна стоїть перед серйозною загрозою своїй безпеці, аналогічно періоду з 1939 по 1945 рік.

Співрозмовник видання розповів про звіт Allvarstid, у якому наголошується, що сухопутні війська ЗС РФ активно задіяні у війні проти України, проте, незважаючи на це, для Швеції існує загроза вторгнення з боку держави-терориста.

У доповіді сказано, що росіяни можуть проводити операції, використовуючи ВМС, ПДВ, спецназ, зброю дальньої дії та ядерне озброєння. Все це, як вважають джерела SVT, країна-агресор може використати проти Швеції.

Раніше український президент Володимир Зеленський розповів, яка країна стане наступною жертвою кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Exit mobile version