Намагаються втопити страх у алкоголі: ЗМІ розповіли про «стрес» чиновників Кремля через контрнаступ ЗСУ

Кремлівські чиновники почали масово прикладатися до пляшки на тлі «стресу» через масштабну військову операцію України. Іноземні журналісти повідомляють, що працівники адміністрації Путіна почали приходити на роботу у нетверезому стані.

Кремль

Фото – Reuters

Британське видання The Telegraph, посилаючись на джерела в уряді країни-агресора, пише, що чиновники Кремля звикли протягом дня пити коньяк і приходити на зустрічі похмурими та п’яними, інформує «НБН».

За словами інформатора журналістів, не всі представники військово-політичного керівництва РФ раніше розпочинали свій день зі склянки «вогняної води». Проте зараз дедалі більше чиновників п’ють горілку, дехто навіть пляшками.

Кремлівський диктатор Володимир Путін не подбав про те, щоб впоратися із розчаруванням у так званій «спецоперації» серед його підлеглих, які намагаються втопити свій страх у спиртному.

Особливе зростання пияцтва серед чиновників зафіксували з березня, коли Київ почав повідомляти про підготовку до контрнаступу ЗСУ. При цьому Кремль збільшив норму вина на офіційних банкетах до двох пляшок на людину, щоб задовольнити потреби працівників, які вдарилися у алкоголізм.

Раніше британська розвідка повідомила про намір Кремля заборонити чиновникам РФ звільнятися під час війни.

Exit mobile version