Сувалкський коридор «тисячу років не потрібен»: Лукашенко безглуздо виправдався за погрози нападу «вагнерівців» на Польщу

Самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що він нібито пожартував про намір бойовиків ПВК «Вагнер» напасти на Польщу. Диктатор запевнив, що йому не потрібен Сувалкський коридор.

Олександр Лукашенко

Фото – rbc.ru

Під час зустрічі з жителями агромістечка Біловезький Берестейської області РБ у вівторок, 1 серпня, нелегітимний президент спробував виправдатися за свої слова про загрозу армії Пригожина для Польщі, інформує «НБН» із посиланням на «Белта».

За словами диктатора, він нібито пожартував, що найманці «Вагнера» шушукаються про те, щоб сходити на «екскурсію» у польський Жешув. Лукашенко зазначив, що він сказав саме про це місто, оскільки нібито звідти йшла техніка та зброя під Бахмут Донецької області, де було ліквідовано безліч «вагнерівців».

Самопроголошений глава Білорусі вважає, що Варшава має бути вдячна Мінську за те, що він стримує бойовиків, які не вибачать величезних втрат ЧВК і можуть жорстоко помститися.

Також нелегітимний білоруський лідер запевнив, що Заходу не варто побоюватись щодо безпеки Сувалкського коридору, адже він «тисячі років не потрібен» Білорусі.

Раніше американські аналітики розповіли, чого має намір добитися Лукашенко від російського диктатора Володимира Путіна розміщенням армії Пригожина у своїй країні.

Exit mobile version