Скабєєва обурена «утисками та образами» росіян у Грузії: до чого пропагандистка закликала співгромадян

Рупор путінського режиму Ольга Скабєєва обурена «теплим прийомом» у Грузії для туристів із РФ, які прибули до порту Батумі на круїзному лайнері Astoria Grande.

Ольга Скабєєва

Фото – prm.ua

В ефірі свого пропагандистського шоу «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» Скабєєва поскаржилася на «утиски та образи» туристів із країни-агресора в Грузії, інформує «НБН».

Коментуючи протести грузинської опозиції, які спалахнули через прибуття до Батумі круїзного лайнера з росіянами, псевдожурналістка порадила співвітчизникам обирати інші напрямки для відпочинку.

«Ви навіщо туди претеся?» – поцікавилася пропагандистка у співгромадян, закликавши їх не везти гроші в країну, де на них щоразу «виливають кад помиїв».

Зазначимо, мер Тбілісі заявив, що не бачить проблеми в тому, що росіяни можуть заїжджати до Грузії на кораблі, ставши на бік туристів із РФ. Проте Скабєєва зазначила, що «на нього начхати».

Раніше пропагандистка запанікувала через плани ЗСУ звільнити Крим до Різдва. Скабєєва закликала не жартувати над заявами глави ГУР МОУ Кирила Буданова.

Exit mobile version