У РФ заявили про нову атаку дронів на Москву: Собянін «пояснив» потужні вибухи, які чули в Домодєдово

У ніч на середу, 9 серпня, на столицю Російської Федерації здійснили чергову атаку БПЛА. Мер Москви Сергій Собянін спробував заспокоїти мешканців міста, традиційно пояснивши гучні вибухи роботою ППО.

Москва

Фото – reuters.com

У своєму Telegram-каналі міський голова Москви заявив, що два дрони спробували пролетіти у столицю, проте їх збила протиповітряна оборона в районі Мінського шосе та Домодєдово, інформує «НБН».

За словами Собяніна, постраждалих від падіння уламків безпілотників немає, і на місці інцидентів працюють екстрені служби. У той же час росЗМІ пишуть про те, що БПЛА синхронно залітали до столиці з півдня та з південного заходу.

У Міністерстві оборони РФ також традиційно заявили, що руйнувань та постраждалих внаслідок атаки дронів немає, традиційно звинувативши в «теракті» Україну.

Мешканці Москви у Telegram-каналах заявляли, що «хлопки» у Домодєдово були дуже гучними. Від «бавовни» у вікнах тремтіли шибки, гуркіт розбудив усе місто.

Зазначимо, що раніше атаки БПЛА двічі зазнав бізнес-центр «Москва-Сіті». У Кремлі заявили, що вбачають серйозну небезпеку таких ударів.

Exit mobile version