Нічний “кіпіш” у Москві: столицю РФ атакували БПЛА, є пошкодження

Ночью, двадцать второго августа, столицу Российской Федерации Москву в очередной раз атаковали беспилотные летательные аппараты. На этот раз не обошлось без повреждений.

БПЛА

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН“, про це пишуть російські ЗМІ та пропагандистські ТГ-канали.

Повідомляється, що внаслідок атаки на місто Красногорськ, що в Московській області, було пошкоджено транспортні засоби та багатоповерховий житловий будинок.

Зокрема, як пише російське видання Astra в ТГ-каналі, у місті Красногорську після атаки безпілотних літальних апаратів у житлових будинках вилетіли шибки і навіть самі вікна, а також були пошкоджені автомобілі. А в одному з дворів на асфальті лежать, імовірно, уламки безпілотного літального апарата.

Крім того, ресурс зазначає, що вибух було також чути і жителям московського району Строгіно. А після самого вибуху в небі стало видно дим.

Зі свого боку ТГ-канал Shot пише про те, що в Красногорську безпілотник ліквідували в районі урядової будівлі в Моковській області.

Російське пропагандистське видання РІА “Новости” повідомляє, що у Красногорську в результаті атаки БПЛА було пошкоджено фасад і вікна 25-поверхівки, а також припарковані поруч із будинком автомобілі.

Ще одне пропагандистське інформаційне агентство ТАСС зазначає, що впродовж усієї ночі в Москві закривали на виліт і на прильоти всі столичні аеропорти.

Нагадаємо, раніше вчора ми вже писали про атаки БПЛА на Москву.

Exit mobile version