Спрацювала система ППО РФ: загибель Пригожина почали підтверджувати “вагнерівці”

Невдовзі після інформації про те, що у Тверській області впав літак, у якому летів терорист, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, прихильники останнього почали публікувати повідомлення про те, хто винен у катастрофі авіалайнера. Також "вагнерівці" підтверджують інформацію про те, що в цьому літаку летів Пригожин і Уткін.

Пригожин і Уткін

Фото - censor.net

Як інформує “НБН“, наближені до ПВК “Вагнер” телеграм-канали почали активно повідомляти, що прихильників терориста Пригожина, літак з яким розбився у Тверській області ввечері, двадцять третього серпня, було уражено системою протиповітряної оборони РФ.

Зокрема, вони заявляють, що є версія, що літак був уражений системою ППО. Ба більше, ця версія нібито збігається з тією, що можна побачити на відео. Також два розриви, про що говорять очевидці на відео, характерні для ППО. Крім того, про це говорять і інверсійні сліди в небі.

Отже, з великою часткою ймовірності, версія з терористичним актом також відпадає через те, що в повітрі не відбулося руйнування конструкції літака.  

Загибель Пригожина підтверджують “вагнерівці”

Щодо інформації про те, що в літаку дійсно летіли Пригожин і Уткін, то “вагнерівці” почали підтверджувати це. Зокрема, про це повідомив представник окупаційної адміністрації в Запорізькій області Володимир Рогов.

Так, окупант написав у ТГ-каналі, що він спілкувався “з видатними “музикантами”. І саме вони підтвердили йому факт загибелі Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що у Тверській області впав літак, у якому, за даними ЗМІ, летів Євген Пригожин і Дмитро Уткін, ватажки ПВК “Вагнер”.

Exit mobile version