Це матиме катастрофічні наслідки: пов’язаний зі структурами Пригожина військкор Сапоньков про смерть ватажків ПВК “Вагнер”

Сьогодні, двадцять третього серпня, стало відомо про загибель ватажків приватної військової кампанії "Вагнер" в авіакатастрофі у Тверській області Євгена Пригожина і Дмитра Уткіна. Про те, які наслідки це матиме в майбутньому, розкрив, хоч і не повністю, військовий кореспондент, який був пов'язаний зі структурами Пригожина.

ПВК "Вагнер"

Фото - liga.net

Як інформує “НБН” із посиланням на російські ТГ-канали, близькі до Пригожина засоби масової інформації повідомляють про те, що на випадок смерті Пригожина, у ПВК “Вагнер” розроблено план дій, який запускають без будь-яких уповільнень.

Згідно із заявою військового кореспондента Сапонькова, який був пов’язаний зі структурами Пригожина, вбивство ватажка ПВК “Вагнер” матиме катастрофічні наслідки.

Люди, які віддали такий наказ, узагалі не розуміють настрої в армії та моральний дух, – зазначив військкор Сапоньков, говорячи про наслідки загибелі Пригожина та Уткіна.

Окрім Пригожина та Уткіна загинув ще один ватажок ПВК – Валерій Чекалов

Нагадаємо, раніше ми вже писали про причину, через яку у Тверській області впав літак, у якому летіли Пригожин і Уткін, а також, як виявилося, згідно із заявою “Росавіації”, ще один заступник ватажка ПВК “Вагнер” Валерій Чекалов, який відповідає за СБ ПВК “Вагнер”.

Exit mobile version