Звільнення Суровікіна: росЗМі повідомили, кого Кремль вибрав наступником «сирійського м’ясника»

«Сирійського м'ясника» Сергія Суровікіна звільнили з посади командувача Повітряно-космічних сил РФ. Кремль знайшов заміну «генералу Армагеддону» - Віктора Афзалова. ЗМІ розповіли, що відомо про наступника путінського генерала, якого звинувачують у підтримці глави ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

Сергій Суровікін

Фото – ria.ru

Російське пропагандистське агентство «РИА Новости», посилаючись на свої джерела, пише, що тимчасовим командувачем ПКС РФ призначили першого заступника «сирійського м’ясника», генерал-полковника Віктора Афзалова, інформує «НБН».

ЗМІ пише, що Суровікіна нібито перевели на іншу роботу і зараз путінський генерал перебуває в «короткостроковій відпустці».

Наступник «генерала Армагеддону» брав участь у плануванні організації повномасштабного вторгнення ЗС РФ до України 24 лютого 2022 року, авіаційних ракетних атак на цивільні об’єкти та енергетичну інфраструктуру країни. Чотири роки Афзалов очолював штаб ПКС РФ.

Зазначимо, що звільнення Суровікіна пов’язують із його причетністю до «заколоту» армії російського олігарха Євгена Пригожина. Раніше ЗМІ повідомляли подробиці арешту «сирійського м’ясника».

Exit mobile version