Повторив долю Навального та Скрипаля: ЗМІ вказали на нюанс із ліквідацією Пригожина

Спільнота в РФ і на Заході сприйняла загибель «кухаря Путіна» в авіакатастрофі в середу, 23 серпня, як те, що мало статися напевно. ЗМІ стверджують, що ватажок ПВК «Вагнер» після «повстання» був як «ходячий мрець».

Євген Пригожин

Фото – plus.telegraf.com.ua

Видання ВВС пише, що «кухар Путіна» частково повторив долю Навального, Скрипаля та Литвиненка. Олігарх мав багато прихильників не лише серед бойовиків групи «Вагнера», а й за її межами, інформує «НБН».

Росіяни були свідками «теплого прийому» Пригожина та найманців ПВК у Ростові-на-Дону під час їхнього «заколоту» у червні. При цьому колишній в’язень мав багато ворогів у Москві, зокрема серед вищого керівництва ЗС РФ, яке він нещадно публічно критикував у світлі так званої «СВО».

Журналісти, посилаючись на оцінки аналітиків, пишуть, що влаштувати «повстання» своєї армії та перейти дорогу кремлівському диктатору було фатальною помилкою «кухаря Путіна». Критикуючи хід війни РФ проти України, Пригожин розлютив Кремль.

У матеріалі сказано, що президент-агресор назвав «марш справедливості» армії олігарха ударом у спину та зрадою, а диктатор не пробачає тих, хто кидає йому виклик або зраджує його. Зрештою, ватажка ПВК спіткала доля тих, хто став упоперек горла російському лідерові.

Раніше аналітики ISW розповіли, що стоїть за смертю ватажків «вагнерівців».

Exit mobile version