Налякані навіть «пси режиму»: у Білорусі загострюється конфлікт між МВС та бойовиками «Вагнера»

Представники Міністерства внутрішніх справ Білорусі відмовляються працювати із найманцями приватної військової компанії «Вагнер». Бойовики колишньої армії Пригожина навчають військових РБ виконувати завдання кривавими методами.

ПВК "Вагнер"

Фото – glavny.tv

У Центрі національного спротиву повідомили, що наростає конфлікт між найманцями диктатора Олександра Лукашенка та «вагнерівцями», які перебувають на білоруській території, інформує «НБН».

Співробітники МВС РБ не хочуть працювати з колишніми в’язнями та злочинцями – бойовиками «Вагнера». Найманці ПВК навчають військових ЗС РБ кривавим методам виконання завдань, що жахає навіть «псів режиму».

Відомо, що півсотні інструкторів групи «Вагнера» вже залишили білоруську територію, щоб підписати контракт із російським оборонним відомством та продовжити участь у так званій «СВО». Близько 1500 «вагнерівців» за останні три тижні відбули до Африки, де країна-агресор намагається розширювати свій вплив.

Як повідомлялося, Польща, Естонія, Латвія та Литва вимагають, щоб Мінськ вивів бойовиків із території своєї держави. Країни Балтії назвали умови для закриття кордонів із РБ.

Exit mobile version