Суровікіна могли спробувати «прибрати»: ЗМІ повідомили, через що «генерал Армагеддон» мало не помер близько місяця тому

Близько місяця тому путінський генерал Сергій Суровікін, який, за інформацією ЗМІ, перебуває під домашнім арештом, ледь не помер. Стало відомо, як почувається російський воєначальник і як він відреагував на смерть олігарха, ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина.

Сергій Суровікін

Фото – ria.ru

Telegram-канал «Кремлівська табакерка», посилаючись на генералів із генштабу ЗС РФ, повідомив, де зараз знаходиться екс-командувач ВКС Росії і чому близько місяця тому він мало не помер, повідомляє «НБН».

Джерела повідомляють, що у воєначальника стався сильний серцевий напад, його дивом врятували лікарі. Тепер «сирійський м’ясник» часто почувається погано, іноді йому важко ходити. Близькі військового злочинця вважають, що отруєння могло бути причиною нападу, проте їм не дають провести розслідування.

Наразі Суровікін перебуває в Ростовській області під домашнім арештом, за ним «приглядають» співробітники ФСБ. Генералу дозволено виходити у двір приватного будинку, заборонено користуватися телефоном та інтернетом. Колишній командувач ВКС РФ зрідка може телефонувати рідним по лінії, яку прослуховують.

Джерела Telegram-каналу також розповіли, як Суровікін відреагував на загибель Пригожина. За їхніми словами, воєначальник вважає, що ті, хто ліквідував главу ПВК «Вагнер», не усвідомлюють, що «невдовзі самі захлинуться кров’ю». При цьому генерали Генштабу ЗС РФ відмовилися говорити, кого «сирійський м’ясник» вважає вбивцею олігарха.

Раніше російські ЗМІ повідомили, кого Кремль вибрав «наступником» Суровікіна.

Exit mobile version