Скільки росіян підтримують війну проти України і не погоджуються на повернення окупованих територій – соцопитування

Більшість громадян Російської Федерації схвалює так звану «спецоперацію» і не погоджується на повернення захоплених територій Україні. Це підтверджують результати соціологічного дослідження.

Росіяни

Фото – replyua.net

«Левада-Центр» провів опитування 1606 росіян з 24 по 30 серпня, щоб з’ясувати, чи змінився рівень підтримки війни проти України в суспільстві країни-агресора, інформує «НБН».

Результати дослідження показали, що з лютого минулого року жителі держави-терориста продовжують підтримувати повномасштабне вторгнення армії Путіна до сусідньої країни.

На запитання, чи підтримують вони дії ЗС РФ в Україні 38% респондентів відповіли «безперечно так» і 32% – «швидше так». Швидше не підтримують війну 12% опитаних, 9% – виступають проти і 10% – не змогли відповісти.

Крім того, 75% громадян Росії вважають неприпустимим членство України в Альянсі та повернення ОРДЛО до її складу. 68% респондентів не згодні повертати сусідній країні тимчасово захоплені території Запоріжжя та Херсонщини.

Раніше соціологи з’ясували, чи готові українці на другий рік повномасштабної війни до компромісів із державою-терористом.

Exit mobile version