Заявив про «роботу ППО»: поблизу Бєлгорода прогриміла серія вибухів, Гладков поскаржився на атаку дронів

У понеділок, 11 вересня, у Бєлгородській області РФ пролунала серія вибухів. Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков прокоментував «хлопки» у регіоні, традиційно заявивши про «роботу протиповітряної оборони».

Бєлгородська область РФ

Фото – rbc.ru

Кадри сильних вибухів, що пролунали після 01:00 під Бєлгородом опублікували російські пропагандистські Telegram-канали. ЗМІ країни-агресора писали, що у Яковлівському міському окрузі та в населеному пункті Строїтель нібито збивали БПЛА, інформує «НБН».

Губернатор В’ячеслав Гладков повідомив про знищення двох безпілотників системою протиповітряної оборони. За його словами, постраждалих внаслідок атаки немає. Путинський чиновник додав, що уламки одного з дронів впали на проїжджу частину поряд із житловим будинком.

Пізніше в оборонному відомстві держави-терориста традиційно поскаржилися на спробу «київського режиму» здійснити теракт щодо об’єктів у РФ за допомогою БПЛА, заявивши про знищення двох дронів.

Раніше вночі 10 вересня тимчасово захоплений росіянами Крим атакували безпілотники. У Міністерстві оборони РФ поскаржилися на «бавовну» на півострові.

Exit mobile version