Зараз ніхто не знає, чи буде Україна повністю захоплена – Трамп вважає, що Росія перемагає у війні

Колишній американський лідер Дональд Трамп вважає, що Київ і Москва могли б уникнути війни, якби завчасно сіли за стіл переговорів і домовилися про передачу Росії частини української землі, яка за своїми розмірами була б меншою, ніж зараз окупували війська Путіна.

Дональд Трамп

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН“, таку цинічну заяву про Україну Трамп зробив під час свого інтерв’ю телевізійному каналу NBC.

Згідно із заявою Дональда Трампа, безліч людей очікували, що певні частини, Крим і деякі інші українські території, що це може статися (мова про окупацію – ред.).

Але можна було б і домовитися. Вони могли б укласти угоду, згідно з якою зараз буде менше території, ніж уже окупували війська Путіна, якщо чесно. І можна було б укласти угоду, згідно з якою ніхто з людей би не загинув. Вони мали угоду. У них би була країна Україна, – зазначив Дональд Трамп.

Також він додав, що нині вже ніхто навіть і не знає, чи буде Україна повністю окупована. Адже всі ці фейкові новини, за його словами, більше не повідомляють про війну.

Безліч репортажів просто неможливо знайти. Це означає тільки одне, що Україна зараз програє, – підкреслив екс-глава Білого дому. 

Крім іншого він висловив думку, що весняного контрнаступу Збройних сил України так і не відбулося, оскільки українські війська зустріла стіна озброєння і бомб.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп уже робив заяву про мирні переговори між Києвом і Кремлем.

Exit mobile version