У ФРН докладно розповіли про новий пакет військової допомоги Україні: що отримають ЗСУ

Влада ФРН повідомила, що в рамках нового пакета військової допомоги Українській державі Київ отримає двісті броньованих машин MRAP, а також безліч снарядів для артилерії і мінометів.

Уряд ФРН

Фото - liga.net

Як інформує “НБН” із посиланням на Міноборони Німеччини, сьогодні стало відомо про те, що саме передає Німеччина ЗСУ у своєму черговому пакеті військової допомоги.               

Так, у повідомленні зазначається, що Федеральне міністерство оборони пообіцяло Україні подальший великий пакет підтримки на суму близько 400 мільйонів євро. Підтримка надається там, де вона найбільш необхідна.

Зазначається, що вже в серпні Німеччина мала дві пускові установки для української ППО Patriot з радаром стеження з фазованою решіткою для перехоплення цілі, а також відповідні керовані ракети.

Крім того, Німеччина бажає в майбутньому посилити ППО України. Наприклад, вона хоче зробити це за допомогою танків “Гепард”, а також IRIS-T.

Отже, якщо говорити про новий пакет військової допомоги для України, то Німеччина передала 200 бойових броньованих машин MRAP, 50 надводних дронів, десятки тисяч снарядів різних калібрів, 480 ракет АТ2, а також зимовий одяг, генератори тепла та електричної енергії.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про допомогу для ЗСУ від ФРН.

Exit mobile version