Кишинів матиме зрозуміти “ціну своєї помилки”: Пєсков прокоментував заперечення Молдовою всього російського

Прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков стверджує, що політичне керівництво Молдови припускається помилки, вважаючи, що європейські цінності передбачають "заперечення всього російського", оскільки Росія нібито являє собою європейську цінність.

Дмитро Пєсков

Фото - ria.ru

Як пише “НБН” із посиланням на російський “Інтерфакс”, представник Кремля додав, що Кишинів повинен буде зрозуміти “ціну своєї помилки”.

 “Чинна влада в Кишиневі, на жаль, разом із пані Санду, вважає, що європейські цінності – це неодмінно відмова від усього, що пов’язано з Росією. Але це серйозна помилка, оскільки Росія сама і є європейська цінність. Вона є частиною загальних європейських цінностей, незважаючи на всі заяви”, – заявив Пєсков.

Відповідним чином він прокоментував слова президентки Молдови Маї Санду, відповідно до яких для просування європейських цінностей у її країні потрібно відмовитися від співпраці з Росією.

Спікер Путіна вважає, що керівництво Молдови помиляється.

“З нашої точки зору вони роблять помилку перед своїм народом, якщо вважають, що, через розрив відносин із західноєвропейськими країнами, вони неодмінно повинні повністю зруйнувати всі відносини з нами. Це помилка”, – додав речник Кремля.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як Пєсков прокоментував стан здоров’я Кадирова.

Exit mobile version