Російський солдат отримує плювки в обличчя – Соловйов накинувся з образами на вірмен, обурившись їх «зрадою»

Один із головних рупорів путінського режиму Володимир Соловйов влаштував чергову істерику. Цього разу пропагандиста обурила «зрада» жителів Вірменії.

Володимир Соловйов

Фото – tass.ru

В ефірі шоу «Вечір із Володимиром Соловйовим» у неділю, 1 жовтня, пропагандист обговорював у студії події у Нагірному Карабаху. Псевдожурналіст обурився через те, що російські загарбники, які нібито «захищають» вірмен, отримують плювки від жителів цієї країни, інформує «НБН».

За словами Соловйова, у Вірменії «немає жодної влади», а керівництво країни нібито зраджує свій народ і «лиже дупу американцям». Рупор путінського режиму зазначив, що офіційний Єреван зрадив вірменам, які тисячоліттями жили в Карабаху.

Пропагандисту не сподобалося, що путінські солдати вирушили до регіону «захищати» вірмен, проте натомість отримують «плювки в обличчя і стусани в спину» від «покидьків», які «обслуговують» прем’єр-міністра Нікола Пашиняна.

Зазначимо, що близько 100 000 людей виїхали з Нагірного Карабаху до Вірменії. Водночас, Єреван подав до Міжнародного суду ООН на Азербайджан, звинувативши Баку в утиску прав вірмен у регіоні конфлікту.

Зазначимо, раніше в ефірі росТВ обурювалася «утисками» росіян у Грузії пропагандистка Ольга Скабєєва.

Exit mobile version