У Берліні заявили про нову партію допомоги для України та озвучили перелік

У Німеччині заявили про передачу для потреб Збройних сил України чергового пакета допомоги. Крім того, у Берліні перерахували, що отримають захисники нашої країни цього разу.

Уряд Німеччини

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, в оновленому переліку, оприлюдненому на сайті німецького уряду, йдеться про те, що Німеччина передає Україні всюдиходи, тягачі, термінали супутникового зв’язку, автомобілі для охорони кордону тощо.

Якщо бути точніше, то до чергової партії допомоги для України увійшли також і радіостанції для танків “Леопард”, чотирнадцять всюдиходів Bandvagn 206, мостоукладач Biber, дві інженерні машини WiSENT 1 MC, 99 терміналів супутникового зв’язку, двадцять тисяч захисних окулярів, двадцять один автомобіль для охорони кордону, 239 криптофонів, 7 тягачів HX81 і 8 причепів до них, комплект для дронів Vector, 32 823 боєприпаси калібру 40 мм для гранатометів.

Крім іншого, ФРН надасть Києву 1202 інфузійних насоси – медичне обладнання, призначене для безперервного введення препаратів із точним дозуванням протягом тривалого часу. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про новий пакт допомоги для України від Сполучених Штатів Америки.

Exit mobile version