Не захотів ділитися «відмитими» грошима: стало відомо про «розбірки» ФСБ із губернатором Курської області

ФСБ РФ та губернатор Курської області Роман Старовойт не поділили бюджетні кошти, які виділили регіону на оборонні споруди. Путінський чиновник не захотів ділитися «відмитими» грошима з силовиками, які образилися та влаштували «розбірки».

Губернатор Курської області РФ Роман Старовойт

Фото – ria.ru

Між керівництвом Курської області та Федеральною службою безпеки РФ виник конфлікт через розкрадання грошей із бюджету на фортифікаційні споруди, інформує «НБН» із посиланням на ЦНС.

Як виявилося, глава регіону витратив понад 10 мільярдів рублів, не давши «відкат» ФСБ і встановив фейкові оборонні споруди. Силовикам не сподобалося, що путінський чиновник не захотів ділитися з ними «відмитими» грошима.

Начальство спецслужби регіону почало погрожувати губернатору кримінальним переслідуванням, тому Старовойт намагається уникнути порушення справи проти нього за допомогою зв’язків у столиці.

При цьому голова Курської області продовжує розкрадати бюджетні кошти, проте почав частково будувати у селищі Тьоткіно реальні фортифікаційні споруди.

Як повідомлялося, днями у Сумах СБУ затримала мера та директора департаменту інфраструктури, які «обклали даниною» місцеве підприємство.

Exit mobile version