Скільки росіян продовжують підтримувати війну проти України, але бояться загальної мобілізації – результати соцопитування

Громадяни Російської Федерації продовжують демонструвати високу підтримку так званої «спецоперації». При цьому росіяни не хочуть поповнити лави окупаційних військ та бояться загальної мобілізації в країні, що підтверджують результати соціологічного дослідження.

Росіяни

Фото – meduza.io

Російська недержавна дослідницька організація «Левада-Центр» провела соцопитування серед громадян країни-агресора, з’ясувавши, чи змінилася підтримка війни проти України в суспільстві РФ та ставлення до загальної мобілізації, повідомляє «НБН».

Результати дослідження показали, що минулого місяця підтримка війни значно не змінилася. 73% респондентів виступають за продовження так званої «СВО», не підтримують дії російських окупантів в Україні 20% опитаних.

Водночас, громадян країни-агресора лякає проведення загальної мобілізації. 59% росіян зізналися, що вони побоюються призову до армії Путіна, водночас 37% учасників опитування не лякає перспектива стати «гарматним м’ясом».

Раніше соціологи «Левада-Центру» з’ясували, скільки росіян не погоджуються на повернення захоплених територій Україні.

Exit mobile version