У Terror Alarm пригрозили Скабєєвій за висміювання жінок-військовослужбовиць ЦАХАЛ, попередивши РФ про відплату

Приватна охоронна компанія Terror Alarm, яка допомогла запобігти багатьом терористичним актам у розпал атак ІДІЛ у Європі у 2014-2017 роках, пригрозила рупору путінського режиму Ользі Скабєєвій та Російській Федерації. Пропагандистка посміялася з жінок-солдатів ЦАХАЛ.

Ольга Скабєєва

Фото – championat.com

У приватній охоронній фірмі Terror Alarm, основна команда якої має єврейське походження, відреагували на висловлювання Скабєєвої про жінок-військовослужбовиць ЦАХАЛ, інформує «НБН» з посиланням на сторінку компанії в соцмережі Х.

Топ-пропагандистка Кремля висміювала ізраїльських жінок-солдатів через відео з танцями в Мережі. Рупор путінського режиму зазначила, що саме так їхня армія готувалася до війни.

У повідомленні сказано, що в РФ відкрито висміюють жінок-військовослужбовиць ЦАХАЛу, яких викрали терористи ХАМАС. У Terror Alarm пообіцяли, що ізраїльтяни не закриють на це очі і коли компанія розбереться із сектором Газа та бойовиками, Москва заплатить за те, що стала світовою столицею антисемітизму.

У заяві наголосили, що це «обіцянка крові», додавши, що путінська псевдожурналістка буде «законною мішенню».

Нагадаємо, глава України Володимир Зеленський заявив про причетність Російської Федерації до війни в Ізраїлі. Президент повідомив, що Москва підтримує бойовиків ХАМАСу.

Exit mobile version