У РФ на території навчальних полігонів облаштували катувальні «ями» – ЗМІ

У Російській Федерації на навчальних полігонах облаштували катувальні «ями», куди садять порушників. ЗМІ показали відповідні супутникові знімки та поспілкувалися з військовими, які там проходили підготовку.

Навчання на російському полігоні "Прудбой"

Фото – v1.ru

Видання «Важные истории» повідомило, що на полігонах «Прудбой» (Волгоградська область) та «Тоцький» (Оренбурзька область) росіяни облаштували катувальні «ями». Про це стало відомо з розповідей військових, які проходили там підготовку під час візитів із перевірками заступника голови Радбезу Дмитра Медведєва та міністра оборони Сергія Шойгу, інформує «НБН».

Росіянин, якого готували до війни в Україні, заявив про наявність «ям» на території «Прудбоя», де побували кілька його товаришів по службі, спійманих на пияцтві. Згодом йому вдалося залишити полігон та виїхати з РФ.

Він розповів журналістам, що військова поліція побила порушників, потім терміном від кількох днів до тижня тримала їх у «ямі». «В’язням» давали поїсти раз на добу й не надавали медичної допомоги.

Ще один військовий РФ, який дезертирував, розповів ЗМІ, як він проходив навчання на «Тоцькому». За його словами, на цьому полігоні «порушників» тримали в наручниках, били та погрожували «ямами».

Раніше видання повідомляло, що в РФ родичів ліквідованих загарбників змушують ховати тіла чужих людей.

Exit mobile version