Трамп дав нову обіцянку американцям щодо війни в Україні – ЗМІ

Колишній американський лідер Дональд Трамп відзначився новою скандальною заявою про вторгнення РФ до України. Політик заявив, що у разі перемоги на президентських виборах він врегулює війну ще до інавгурації.

Дональд Трамп

Фото – AP / Sue Ogrocki

Агентство Associated Press опублікувало передвиборчий план екс-глави США, в якому він виклав широкий набір політичних цілей, досягнути яких він планує після повернення до Білого дому, повідомляє «НБН».

Журналісти пишуть, що питання, на яких зосереджується Трамп, кардинально відрізняються від пропозицій американського лідера Джо Байдена. Реалізація планів 45-го президента США означатиме драматичну реформу уряду.

У передвиборному плані Трампа наголошується, що він має намір «владнати» російсько-українську війну у разі повторного обрання на другий термін ще до інавгурації. При цьому незрозуміло, чи вимагатиме політик від Кремля вивести війська РФ з території України.

Крім цього, екс-глава США хоче припинити «нескінченний потік скарбів» з його країни до України та вимагати від Європи відшкодування Вашингтону витрат на відновлення запасів. Також колишній американський лідер має намір «фундаментально переглянути» мету та місію Північноатлантичного Альянсу.

Раніше Трамп повідомив, що не проти призначити віце-президентом екс-телеведучого, який відомий расистськими та антиукраїнськими висловлюваннями.

Exit mobile version