ЗМІ повідомили про «перегрупування» окупантів на лівобережжі Херсонщини: як відреагував Пєсков

У понеділок, 13 листопада, ЗМІ поширили інформацію про нібито «перегрупування» військ Російської Федерації на лівому березі Херсонської області. Пропагандисти попросили коментар у речника кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитра Пєскова з цього приводу.

Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

Рупори путінського режиму опублікували новину про «перегрупування» путінських окупаційних сил на лівому березі Херсонської області, проте незабаром його анулювали. Пропагандисти попросили речника глави Російської Федерації прокоментувати відповідну інформацію.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на російське пропагандистське агентство «ТАСС».

Пєсков заявив представникам ЗМІ, що Кремль не коментує перебіг так званої «спецоперації» і це нібито прерогатива «фахівців та професіоналів», тобто військових країни-агресора.

Водночас у Центрі національного спротиву повідомили, що новини про «перегрупування» військ РФ на лівобережжі Херсонщини – вкид для відвернення уваги ЗСУ й жодного руху окупантів у регіоні не зафіксовано.

Раніше речник Путіна прокоментував статтю головнокомандувача української армії Валерія Залужного щодо ситуації на фронті.

Exit mobile version