Вибухи, від яких затремтіли будинки: жителі Смоленська поскаржилися на ранкову «бавовну»

Ранок у російському Смоленську почався неспокійно. Місцеві жителі поскаржилися на сильні вибухи, які «струсили» будинки. Російська влада заявила, що місто атакували «українські безпілотники».

Смоленськ

Фото – ria.ru

У п’ятницю вранці, 17 листопада, жителі Смоленська розповіли, що в місті було три вибухи, від яких у деяких «затрясло будинки». Крім того, очевидці заявили про спалах над авіаційним заводом, припустивши, що об’єкт бомблять, оскільки туди їхали пожежні машини, повідомляє «НБН» із посиланням на російські пабліки.

Водночас губернатор Смоленської області Василь Анохін у своєму Telegram-каналі заявив, що протиповітряна оборона та радіоелектронна боротьба країни-агресора в районі міста та прилеглих територій нібито знищила українські БПЛА літакового типу. Путінський чиновник написав, що атака обійшлася без постраждалих.

У Міністерстві оборони держави-терориста повідомляють, що ППО ЗС РФ збила над Смоленськом три безпілотники. Однак росіяни вважають, що дрони все ж таки змогли завдати удару по авіазаводу, враховуючи яскравий спалах над підприємством і пожежні автомобілі, які мчали в район «хлопка».

Раніше вночі 16 листопада під Волгоградом сталася пожежа на складі боєприпасів на території військової частини Міністерства оборони РФ. Речник ГУР МОУ Андрій Юсов прокоментував інцидент.

Exit mobile version